CFO-skifte på Arctic Paper

Arctic Paper S.A. meddelar att koncernens CFO Göran Eklund går i pension den siste juni 2023 och kommer att, med verkan från 29 maj,  ersättas av Katarzyna Wojtkowiak som i dag är koncernens redovisningschef. 

 

Katarzyna Wojtkowiak har varit redovisningschef på Arctic Paper i drygt 11 års tid och har dessförinnan arbetat i olika roller med redovisning och finansiering på Flexlink i Polen. Hon har en magisterexamen i kapitalinvesteringar och företagsekonomiska strategier från Poznan University of Economics.

 

”Göran Eklund har varit med och lotsat Arctic Paper genom stora förändringar och har starkt bidragit till den positiva utvecklingen för koncernen. Jag vill tacka honom för hans insatser och önskar samtidigt Katarzyna Wojtkowiak lycka till i rollen som CFO”, säger Michal Jarczyński, CEO för Arctic Paper S.A.

 

”Jag har haft drygt fem utvecklande år som CFO på Arctic Paper och är stolt över att ha varit med på en framgångsrik resa. Jag väljer nu att avsluta min anställning för att gå i pension, en plan som jag har haft under en längre tid och som nu kan genomföras,

säger Göran Eklund, CFO.

 

För ytterligare information, var god kontakta:

 

Göran Eklund, CFO, Arctic Paper S.A.

Tel: +46 10 451 7054

E-mail: goran.eklund@arcticpaper.com

 

Ladda ner pressmeddelandet

11 maj, 2023